Allidrett er i gang

Postet av Nesbygda IF den 23. Aug 2016

ALLIDRETT 1-4 klasse

Nesbygda IF arrangerer allidrett på Tangen Skole tirsdager!

1 - 2 klasse kl. 17-18
3 - 4 klasse kl. 18-19

Allidrett er ulike aktiviteter basert på lek og moro, og våre dyktige trenere Hanna og Tuva gleder seg til å introdusere barna for friidrett som første gren. Her blir det bl.a. løping, stafetter, kast med stor /liten ball og lengdehopp. Utstyr ved oppstart: Treningstøy, joggesko og vannflaske.

Utover høsten/våren vil de få en smakebit på håndball, fotball, ski, skøyter, tennis, orientering m.m utover høsten 2016/våren 2017. Dette er et tilbud til alle, også dere som allerede driver med en idrett.

Ingen krav til påmelding før oppmøte første gang. Ta gjerne med deg en bror eller søster også.

Nesbygda Idrettsforening har en gruppe på facebook hvor det vil komme informasjon fra trenerne.
Meld deg inn i «Allidrett Nesbygda If» for løpende info.Tur-orientering 2016

Postet av Nesbygda IF den 23. Aug 2016

Da er tur-orienteringen 2015 i gang. Kart m/1 klippekort(150,-) og ekstra klippekort(50,-) kan kjøpes av Lasse Syvertsen tlf 40214482 eller hos Øyvind Olafsen Xl-Bygg Kulkompaniet.

Vi har også et gratis tilbud for barn under 10 år. Dette er et kart med barnevennlige poster. Dette sendes på epost ved en henvendelse til post@nesbygdaif.no. Påfør fødselsdato ved innlevering.


Klippekortet og barne tur-o ønskes levert så snart dere har fullført årets Tur-O og senest 1. oktober. Leveres i Grønlia 1A. Husk påføring av navn, adresse og fødselsår. På grunn av statistikkføring vil vi gjerne ha kortet ditt tilbake, uavhengig av hvor mange poster du klarer.


For nybegynnere legger vi ut en link til introduksjonskurs for kart og kompass fra Norsk orinteringsforbund